Az Audi történelme a kezdetektől napjainkig

Az Audi történelme az autóipar fejlődésében melyben igen nagy nevek szerepelnek többek között Ferdinand Porsch és családja valamint az-az August Horch akinek ma köszönhetjük hogy megalapult az Audi

Opel Astra alkatrészek, típusok

Az Opel gyár egyik legsikeresebb autójának az Astrának a fejlődése, alkatrésze a szűrőtől a talpasig, a csillapítótól a kipufogóig, minden egy helyen

Az autó ma már nem luxus, hanem inkább már szükséges. Szükségünk van rá, ha bevásárolunk, ha visszük a gyereket oviba vagy suliba, vagy csak egyszerűen, ha el akarunk menni kicsit kiruccanni a mindennapi mókus kerékből. Akinek már van autója, az tudja, hogy miért azt választotta, akinek meg nincsen az általában tanácstalanul áll, és kérdezi az ismerőseit, milyen autót válasszon. Mi autó alkatrészesek, ezt a kérdést szinte napi szinten megkapjuk, mondván mi látjuk, milyen autóhoz milyen alkatrészek kellenek.

Igen, valóban látjuk, mihez milyen alkatrész kell, azt viszont nem tudjuk, hogy az adott ügyfél hogyan bánt az autójával, és hogy a meghibásodást milyen ok váltotta ki. Például nagyon ritka eset, hogy egy vezérmű szíj elszakadjon akkor, ha az installálás megfelelő és nem szaladtunk túl a csere intervallumon. Legtöbb esetben olyanokat hallunk vissza, hogy az autóban most lett kicserélve a vezérmű szíj, de elszakadt. És mikor az ügyfél utána járt, hogy pontosan mikor és milyen km állásnál, akkor döbbent rá, hogy már jócskán túlszaladt, nem hogy időben, de km-ben is.

Tehát mi mindig azon az elven vagyunk, hogy ha az autó megkapja a megfelelő törődést, akkor bármilyen autó megfelelő lehet. Nyilván minden autónak vannak gyerek betegségei /tökéletes gép nincsen/ amit itt most megpróbálunk fokozatosan taglalni, hogy egy esetleges vásárlásnál mire is lehet/kell odafigyelni.

Autó tudás bázisunkba meg próbálunk minden márka, modelljét tüzetesen átnézni, alap adatokkal. Ha valamelyik autót nem találod, de te kíváncsi lennél rá, írj az info@evoauto.hu oldalra, facebookon írj ránk.

Mindazon által szeretném leszögezni, hogy a tapasztalatokat és adatokat, amiket leírok azok vagy saját személyes tapasztalatok, vagy az internet népének adatai alapján történik. Ha valamelyikhez Neked is lenne hozzáfűzni valód, kérlek írj nyugodtan.

 

Az autók nagy családja